Tırnaklarımı kesmem lazım. Epizodik işler. Elim yavaş yazıyor yeni kelimelerde. Yeni kelimeler elimi zorluyor.


Bir titreme geldiğinde, aklındakileri araştır. Belki seni titreten düşüncelerindir. Maori Atasözü.


Ruhum seninle alakalı konularda biraz yavaş kalıyor. Draft diyoruz.


Fethullah Gülen mi daha sevimsiz, kirasını ödemeden kaçan kiracı mı? İnsanların kötülüğü bilerek yapmaları mı, iyilik maskesiyle yapmaları mı?


İyilikler kendimizi iyi sayarken yapılmıyor. Kendimizi kötü görüyoruz ve o zaman iyilikler de meydana çıkıyor. İnsan kendi kötülüğünü temizlemek için iyilik yapıyor. İyi olduğu için değil, kötü olduğu için.


Bir anda kesilecek elektrikler. Bir anda bütün kelimeler susacak. Bir anda her şeyin başından ve sonundan kan fışkıracak.


Beni yazmaktan, yazıyla konuşmaktan alıkoyan çocuklarım. İnşallah yazmayışımın yerini dolduracak kadar büyük işler yaparsınız. (Çok büyük bir beklenti değil.)


Buda çocuğuna engel adını koymuş. Engelcan


İnsanların yazdıklarımı sevmesini anlamak zor. Bunu nasıl başarıyorsun? Neyi başarıyorum? Bunları düşünmeyi. Bir şey başarmıyorum aslında. Beni buradan başka bir yere hapsedin. Beni buradan başka bir yerde hapsedin.


Ticaret insanlara doğru görünümlü yalanlar söylemek. Doğru görünümü vermek ticaretin mahareti oluyor. Ben bunu yapamadığım için doğru görünümlü doğrular söylemek zorunda hissediyorum kendimi. Onlar da o kadar çarpıcı değil.

Doğru görünüm peşindeyiz. Altından ne çıktığı hiçbir uzvumuza temas etmiyor.

[Yevmiyeler]